DanskPOP Talent nyheder 

DanskPOP Talent 2017 – Ny puls til musikken!

dk4 indbyder, for 3. år i træk, til DanskPOP Talent.

Finalen for DanskPOP Talent 2016 blev afholdt i januar 2017. Nu er vi i gang med en ny sæson. Der er åben for tilmelding frem til 6. august 2017. Vi går i gang med optagelser fra august, og DanskPOP Talent vises på dk4 fra september 2017. Finalen for den nye sæson afholdes i Forum Horsens den 20. januar 2018.

Tilmeld dig allerede nu til dk4’s store musik-konkurrence; DanskPOP Talent 2017. DanskPOP Talent er en seriøs konkurrence inden for den dansksprogede POPmusik. Formatet er udviklet af dk4 og hér er ingen sure dommere og ingen ydmygende auditions – bare god stemning, god underholdning og god dansk musik. dk4 tager musikken seriøst og giver både nuværende og kommende kunstnere et vindue til præsentation af netop deres talenter. Derudover vil dk4 gerne give ny puls og særligt fokus på den danske POPulærmusik og derved give plads til både den traditionelle POP, den mere folkelige genre, men i særdeleshed også den skæve, nye og fremtidige dansksprogede musik. Det eneste krav til deltagerne er, at teksten skal være på dansk – altså er alle musikgenrer velkomne, ligesom solister, duoer, trioer og bands.

Se mere om DanskPOP Talent her: 

Så vil du være årets DanskPOP Talent 2017 og har du det der skal til? Er du i besiddelse af musikaliteten, passionen og det helt særlige, så tilmeld dig DanskPOP Talent!

Alt du skal gøre er, at klikke på tilmeldings-ikonet, fortælle lidt om dig selv og sende et link til det nummer du gerne vil optræde med og så vil kyndige fagpersoner tage stilling til dit bidrag.

*de eneste krav til bidragene er, at det skal være på dansk og vi skal kunne se dig og høre din stemme.

tilmeld

Læs mere om DanskPOP Talent her:

Relaterede artikler

Annonce