DanskPOP Talent nyheder 

Stemmeseddel

SMS-AFSTEMNINGEN ER SLUT!

SMS-AFSTEMNING TIL FINALEN I
DANSKPOP TALENT 2017

Til finalen i DanskPOP Talent 2017 har både seerne, publikum i salen og Ekspertpanelet en finger med i spillet om, hvem der løber af med sejren. I sidste ende er det dog ene og alene SMS-stemmer, der afgør aftenens vinder.

Sådan foregår afstemningen
Når finalen går i luften kl. 20.00, åbner første runde af SMS-afstemningen. Når alle ti finalister har optrådt, lukker afstemningen. De to finalister, der har fået flest SMS-stemmer, går videre til den endelige finale. Den tredje og sidste endelige finalist afgøres af Ekspertpanelet.
Efter de tre endelige finalister er blevet annonceret, nulstilles SMS-stemmerne, og afstemningen åbner på ny. I denne omgang er det udelukkende SMS-stemmer, der afgør aftenens vinder.

Stemmeregler
Til finalen i DanskPOP Talent 2017 er SMS-afstemningen, jf. ovenstående, opdelt i to runder. I begge runder, gør det sig gældende, at man kan afgive én stemme pr. finalist pr. telefonnummer. Der kan altså maksimalt stemmes på den samme finalist to gange, fordelt over to runder.

Sådan stemmer du
SMS-koderne er de samme som hidtil. Prisen for at afgive stemme er 5 kr. + almindelig SMS-takst. Ved deltagelse fraskrives 14 dages fortrydelsesret.

Relaterede artikler

Annonce